نیوشابه لاکیدو چگونه می تواند یک نوشیدنی مفید باشد؟
به گزارش سرزمین من، شرکت کاله برای بهبود رژیم غذایی و سلامت عمومی اقدام به فراوری اولین نوشابه گازدار بر پایه شیر به نام نیوشابه لاکیدو نموده است. در این فرآیند، شیرتازه به دستگاه پالایش وارد شده و پروتئین و چربی آن جدا می گردد. مایع به جامانده یا همان سرم شیر با طعم دهنده طبیعی، اسید حاصل از تخمیر شیر (اسید لاکتیک) و آب، فرآوری شده و سپس به آن گاز اضافه می گردد و تبدیل به نیوشابه لاکیدو می گردد. همانطور که می دانید سرم شیر مایعی مغذی و باارزش است که مبنای تشکیل این نوشیدنی است، حالا با ما همراه باشید تا با مزایای لاکیدو در مقایسه با نوشابه معمولی و دلایل تمایز لاکیدو، بیشتر آشنا شوید.
40% قند کمتر
قند زیادی به نوشابه ها اضافه می گردد که به طور مستقیم می تواند زمینه ساز اضافه وزن و ابتلا به دیابت گردد؛ همینطور سطح انسولین ذخیره شده در پانکراس هم بالا می رود که احتمال ابتلا به سرطان پانکراس را افزایش می دهد.
برخلاف نوشابه های معمولی در نیوشابه لاکیدو از ساکارز و گلوکز استفاده نمی گردد؛ لاکیدو دارای لاکتوز (قند شیر) است و قند آن 40% کمتر است. بنابراین مصرف این نوشیدنی خطرابتلا به چاقی، دیابت و فشار خون بالا را کمتر می نماید.
جذب کلسیم
نوشابه ها به علت وجود اسید فسفریک و کربن دی اکسید مانع از جدب کلسیم می شوند و تراکم استخوان را کاهش می دهد یعنی در نهایت منجر به پوکی استخوان می گردد.
نوشیدنی های گازدار، بعلاوه به علت اسیدیته و اندازه قند بالا، سلامت دهان و دندان را به خطر می اندازد.
گاز موجود در آنها به واسطه اسید فسفریک و کربن دی اکسید به وجود می آید؛ یعنی همان اسیدی که در جذب کلسیم اختلال ایجاد نموده و در نهایت باعث پوک شدن استخوان های افرادی می گردد که در رژیم غذاییشان زیاد از نوشابه استفاده می نمایند.
حاوی مواد غذایی مفید و املاح شیر
لاکیدو اولین نوشابه گازدار بر پایه شیر در ایران است. پروتئین و چربی شیر تازه ای که به دستگاه پالایش وارد شده، جدا می گردد و مایع به جامانده ای که حاوی کلسیم، املاح و ویتامین های موجود در شیر است (پرمیت شیر)، طی فرآیندی با طعم دهنده طبیعی، اسید لاکتیک (اسید حاصل از تخمیر شیر) و آب فرآوری شده و به آن گاز اضافه می گردد.
همانطور که اشاره شد اسید مورد استفاده در لاکیدو اسید لاکتیک است . لاکیدو نه تنها از جذب کلسیم جلوگیری نمی نماید بلکه کلسیم شیر را هم در خود حفظ نموده است؛ به طوریکه هر شش لیوان از این نوشابه معادل یک لیوان شیر، کلسیم دارد.
کالری پایین
کافی است چند روزی حواسمان به تغذیه خود و اطرافیانمان باشد، آن زمان است که متوجه می شویم نوشابه، نوشیدنی که خطرات و مضرات آن برای همه روشن است، چقدر هوادار دارد و حتی تبدیل به یک عادت غذایی برای بسیاری از ما شده است.
قند زیادی که به نوشابه ها اضافه می گردد، باعث بالارفتن کالری آن ها می گردد و دریافت این اندازه قند، بدون هیچ ماده مغذی دیگری نه تنها به پوسیدگی دندان منجر می گردد، بلکه در نهایت چاقی مفرط را به همراه دارد.همانطور که اشاره شد لاکیدو با داشتن قند کمتر، نه تنها کالری کمتری دارد بلکه حاوی املاح شیر و مواد مفید هم هست.
منبع: کتاب کاله