چه عواملی بر قیمت دام و گوسفند زنده تاثیرگذار است؟

به گزارش سرزمین من، پرورش دهندگان دام و گوسفند دائماً در کوشش هستند تا کیفیت و ارزش گوسفند را در گله خود بهبود بخشند تا کالای قابل قبولی برای خریداران خود فراوری نمایند. مقبولیت محصول نهایی می تواند تأثیرات عمده ای بر سودآوری پرورش گوسفند داشته باشد. در اینجا چند نکته وجود دارد که می تواند کیفیت و قیمت دام و گوسفند زنده را بهبود بخشد. با ما همراه باشید. البته فرامو نکنید سالم بودم دام از مهم ترین نکات در سلامت دام است و یکی از مهم ترین نکات نگهداری دام در فصل سرد و گرم است که در سالم بودن آنهخا تاثیر مستقیم دارد.

چه عواملی بر قیمت دام و گوسفند زنده تاثیرگذار است؟

کیفیت گوشت

ابتدا بیایید با درک اینکه کیفیت چیست آغاز کنیم. کیفیت غذا برداشتی از سوی مصرف نماینده بوده که بر اساس بعضی ویژگی های کلیدی مانند لطافت ، آبدار بودن ، طعم و مقبولیت کلی محصول است. اساسا پرورش دهندگان دام می خواهند همه مصرف نمایندگان گوشت گوسفند تجربه خوبی از خوردن ان داشته باشند ، که ممکن است ارزش بیشتری را اضافه کند. با در نظر گرفتن عوامل اصلی موثر بر قیمت گوسفند زنده ، می توان به اطمینان از این تجربه غذایی خوب برای مصرف نمایندگان یاری کرد.

چندین نکته وجود دارد که فراورینمایندگان می توانند برای مدیریت کیفیت گوسفند و افزایش قیمت دام و گوسفند زنده کنترل نمایند. جنبه هایی مانند ژنتیک ، غذا ، نرخ رشد ، شرایط بدن و شیوه های پرورش می تواند به شدت بر کیفیت گوسفند تأثیر بگذارد.

ژنتیک

تأثیرات ژنتیکی با انتخاب دام پرورشی با ماهیچه مناسب آغاز می شود. مطمئناً مصرف نمایندگان هنگام انتخاب گوسفند ، دام های پروارتر را ترجیح می دهند. یک جهش ژنتیکی که مسئول افزایش اندازه و ظاهر ماهیچه در گوسفند بوده ممکن است برای بعضی افراد مجذوب کننده به نظر برسد. اما این جهش می تواند تا حد زیادی نرمی گوشت فراوری شده را کاهش دهد.

تغذیه

خوراک ها می توانند بر طعم گوسفند و در نتیجه قیمت دام و گوسفند زنده تأثیر بگذارند. گوسفندهای با جیره ای با علوفه بالا ، در مقایسه با گوسفندهایی که با جیره غلات کامل شده اند ، طعم شدیدتری فراوری می نمایند. در مقابل ، گوشت گوسفندهایی که با دوره های طولانی رژیم های غذایی با غلات بالا فراوری می شوند ، طعم و چربی های نرمی را ایجاد می نمایند که منجر به ترشیدگی بالاتر و کاهش ماندگاری می شود. تصمیم برای تکمیل بره ها بر روی غلات یا علف باید بر اساس ترجیحات مشتری گرفته شود. بدانید که مشتری شما می خواهد چه چیزی فراوری کنید.

نرخ رشد

جیره غذایی مطمئناً می تواند بر سرعت رشد بره و نیز قیمت دام و گوسفند زنده تأثیر بگذارد. صرف نظر از سرعت رشد (سریع یا آهسته) ، بسیار مهم است که بره ها از شیر گرفتن تا برداشت ، نرخ رشد ثابتی داشته باشند. این امر به ویژه در طول دو هفته آخر قبل از کشتار بسیار مهم است.

جیره های غذایی بعلاوه بر مدت زمانی که بره ها طول می کشد تا چربی عضلانی ایجاد نمایند، تأثیر می گذارد. با این حال ، اگر بره ها با وزن نقطه خاتمهی خاصی (برداشت) تغذیه شوند ، تفاوت کیفیت گوشت می تواند حداقل باشد. در این نقطه خاتمهی ، نرخ تخریب کلاژن در بره هایی با نرخ رشد بالا بیشتر خواهد بود. معنای این موضوع از نظر کیفیت گوسفند این است که بافت های کلاژن در بره هایی که برای افزایش وزن سریع تر تغذیه می شوند ، سریع تر تجزیه شده و در نتیجه گوشت لطیف تری ایجاد می شود.

شرایط بدن

قیمت خریدگوسفند زنده به زمان عرضه دام به بازار بستگی دارد. بره ها باید زمانی به بازار عرضه شوند که به شرایط بدنی یا خاتمه مطلوبی رسیده اند. بره هایی که با درجه عملکرد 2 یا 3 تغذیه می شوند اغلب برای بسته بندی نمایندگان و مصرف نمایندگان ایده آل ترین هستند. یک بره با درجه عملکرد 2 دارای 0.16 تا 0.25 اینچ چربی پشتی در دنده 12 است ، در حالی که بره با درجه عملکرد 3 دارای 0.26 تا 0.35 اینچ چربی پشتی خواهد بود. این یک نکته مهم در هنگام فراوری بره است ، زیرا حیوانات با اندازه مناسبی از سطح نهایی باید گوشت با کیفیت بالا فراوری نمایند که دارای چربی کافی برای فراوری گوشت با کیفیت حسی مطلوب باشد.

این ویژگی ها باید تجربه غذایی خوبی را برای مصرف نماینده فراهم کند. پوشش چربی کافی بعلاوه عایق کافی روی لاشه را فراهم می نماید تا از کوتاه شدن سرد جلوگیری نماید. هرگاه جسدی برای سرد شدن در یک سردخانه آویزان شود ، اگر سرعت سرمایش خیلی سریع باشد ، بافت های عضلانی کوتاه می شوند. کوتاه شدن می تواند منجر به گوشت بسیار سفت شود ؛ زیرا اثر کوتاه شدن باعث می شود ساختار ماهیچه در حالت انقباض ثابت بماند.

منبع: اتاق

به "چه عواملی بر قیمت دام و گوسفند زنده تاثیرگذار است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چه عواملی بر قیمت دام و گوسفند زنده تاثیرگذار است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید