بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا
به گزارش سرزمین من، اگر در گروه افراد مدیر، متخصص و کارآفرینان بوده و می خواهید در کشور دیگری نیز سرمایه گذاری بپردازید، کانادا یکی از برترین مقاصد برای شما به شمار میرود. با بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا می توان اقدام کرد. کشور کانادا از استارت آپ های مختلف حمایت های بسیاری می نماید و شرایط ایده آلی را برای متقاضیان آنها برآورده نموده است. البته ناگفته نماند که این کشور یکی از پایین ترین نرخ های مالیاتی را دارد و از این حیث می تواند سودآوری شما را تضمین کند.

به طور کلی سه روش مهاجرتی به کانادا موجود است که سرمایه گذاران، تجار و کارآفرینان می توانند به وسیله آن به کانادا مهاجرت نمایند. این سه روش شامل خوداشتغالی، راه اندازی یک کسب وکار و استارت آپ می شوند. هر کسی که بخواهد قدم در این مسیر بگذارد، احتیاجمند نوشتن بیزنس پلن یا طرح تجاری است. در این مقاله از وب سایت سرزمین من قرار است تا با جزئیات طرح تجاری یا بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا بیشتر آشنا شویم.
بیزینس پلن چیست و تأثیر آن در مهاجرت به کانادا چگونه اعمال می شود؟
بیزینس پلن (Business Plan) یک سند استراتژیک است که اهداف، روینمودها و طرح عمل یک کسب و کار را توضیح می دهد. این سند معمولا به منظور جذب سرمایه یا جذب پشتیبانی مالی استفاده می شود. بعلاوه، به شرکت ها و کارآفرینان یاری می کند تا راهبرد خود را برای دستیابی به اهداف تجاری به طور دقیق تعریف نمایند.
تأثیر بیزینس پلن در مهاجرت به کانادا می تواند به دو شکل باشد. اول اینکه، با ارائه یک بیزینس پلن قوی و جامع، مهاجران می توانند به مقامات مهاجرتی کانادا نشان دهند که کسب وکار آن ها برای اقتصاد کشور مفید و پایدار خواهد بود.
دوم اینکه، مهاجرانی که در پی فرصت های شغلی در کانادا هستند، نیز می توانند از بیزینس پلن بهره مند شوند. با توجه به اهمیت بیزینس پلن در زمینه تجارت و سرمایه گذاری، آشنایی با این سند و توانایی تهیه آن می تواند به متقاضیان کار فرصت های بهتری در بازار کار کانادا ایجاد کند.
دلایل عمده اهمیت بیزنس برای کانادا
دلایل عمده اهمیت بیزنس برای کانادا شامل موارد زیر می شود:
- پیش بینی هایی از منابع مورد احتیاج جهت تحقق یافتن اهداف به شما ارائه می دهد.
- با برخوداری از جداول زمانی قادر خواهید بود تا تخمین بزنید که زمان رسیدن به اهداف شرکت شما چه زمانی خواهد بود.
- بیزنس پلن یاری می کند تا اقدامات لازم در راستای توسعه کسب وکار خود انجام دهید.
- راهکارهای عالی را به منظور پیگیری چگونگی پیشرفت در حین رشد به شما ارائه می کند.
- به شما این امکان را می دهد که خطرات احتمالی را ارزیابی و برای از بین بردن آنها برنامه ریزی کاملی داشته باشید.
علاوه بر این، به سرمایه گذارانی که قصد دارند در شرکت شما سرمایه گذاری نمایند، این امکان را می دهد که بتوانند به قدرت و دوام شرکت شما اعتماد نموده و شما را گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری تلقی نمایند.
البته، یک طرح تجاری دقیق، معین نماینده اهداف کسب وکار در آینده است و می تواند نظر آفیسر اداره مهاجرت را به خود جلب کند. بدین ترتیب بیزنس پلن می تواند برای گرفتن ویزای کاری نیز به شما یاری بسیاری کند .
انواع بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا چیست؟
انواع طرح های تجاری همچون بیزینس پلن کانادا، دارای چهار نوع مختلف بوده و هرکدام از آن ها احتیاجمند دقت و کوشش های بسیاری است، این چهار مدل بیزنس پلن شامل موارد زیر می شوند:
طرح های بسیار کوتاه یا مینی پلن ها
این مدل از بیزینس پلن ها تقریبا در یک صفحه کاغذ نوشته می شوند و معمولا برای سازمان ها و ادارت کوچک مناسب هستند. این بیزنس پلن باید خوانا و خلاصه باشد تا بتواند مورد توجه مدیران مسئول قرار گیرد.
طرح های ارائه ای (Pitch Deck)
طرح های ارائه ای (Pitch Deck) معمولا به وسیله پاورپوینت ارائه شده و مدت زمان تقریبی آنها 20 دقیقه است. از جمله ویژگی های این مدل از بیزنس پلن این است که امکان پرسش وپاسخ را هم دارد.
بیزنس پلن طولانی مناسب طرح های کاری
به طور معمول طرح های کاری که جهت برنامه ریزی های کاری استفاده می شوند، این نوع از بیزنس پلن را احتیاج دارند. ویژگی شاخص این بیزنس پلن این است که طولانی تر بوده و بعلاوه می تواند ارائه ای کوتاه با لحن صمیمی هم داشته باشد.
طرح های چه می شود اگر (what happens if)
طرح های چه می شود اگر معمولا شامل بدترین حالت سناریو در کسب وکار هستند و در حالت کلی ضمیمه سایر طرح ها می شوند . از ویژگی این مدل از طرح ها این است که در شرایط ویژه (درخواست وام و تصمیم گیری توسعه های بزرگ) مورد توجه قرار دارند.
اجزای بیزنس پلن شامل چه مواردی می شود؟
درست است که هر مدل از بیزینس پلن کانادا در مقایسه با دیگری دارای تفاوت هایی است. اما هرکدام از آنها چندین بخش مهم دارند که در ادامه به آنالیز آن ها می پردازیم:
خلاصه اجرایی بیزینس پلن
خلاصه اجرایی بیزینس پلن مهاجرت به کانادا شامل مأموریت شرکت و محصولات/خدمات است. این خلاصه باید نمای کلی از بیزینس پلن ارائه دهد و در صورت لزوم علت راه اندازی کسب وکار را بیان کند. این بخش بهتر است در انتها نگارش شود.
توضیح کسب و کار
توضیح کسب وکار شما شامل اهداف، محصولات و خدمات ارائه شده، مشتریان هدف و تفاوت شما با رقبا است. باید جزئیاتی از صنعت کاری، رقبا و تجربیات خود را نیز درج کنید. البته این توضیح کسب وکار باید به طور خلاصه و جامع نماینده کسب وکار شما باشد.
تحلیل و استراتژی بازار
هدف اصلی تحلیل و استراتژی بازار شامل تعریف مخاطبان هدف می شود. این قسمت مواردی مانند مکان بازار هدف، مسائل مشتریان، احتیاجمندی بازار و چگونگی رفع شدن آن به وسیله شرکت و .. است. این تحلیل و استراتژی بازار برای درک بهتر بازار و معین راهبردهای پیشرو در بازاریابی و فروش استفاده می شود.
طرح بازاریابی و فروش
در بخش طرح بازاریابی و فروش، استراتژی های مخصوص بازاریابی، چگونگی فروش و تبلیغات، مشتریان، پیشنهادات فروش و راه های دستیابی به محصولات و خدمات شما آنالیز می شوند. این بخش شامل جزئیاتی در خصوص روینمودهای بازاریابی و فروش، استراتژی های جذب و حفظ مشتریان، مزایای محصولات و خدمات شما و کانال های توزیع مورد استفاده برای دسترسی به مخاطبان است.
تحلیل رقابتی
در بخش تحلیل رقابتی، بیزینس پلن کانادا باید شامل ارزیابی رقبا و مقایسه آن ها با کسب وکار شما باشد. بعلاوه، مزایای رقابتی و عوامل متفاوت نماینده کسب وکار، همراه با برنامه ریزی برای حفظ این تمایز، باید معین شوند. مسائل محتمل در راستای ورود به بازار هدف نیز در ابتدای کار مورد آنالیز قرار می گیرند. این بخش به منظور تحلیل رقبا، شناخت نقاط قوت و ضعف آنها و برنامه ریزی استراتژیک برای رقابت با آن ها استفاده می شود.
توضیح مدیریت و سازمان
در بخش مدیریت و سازمان، استراتژی های مدیریتی و سازمانی کار معرفی می شوند. بعلاوه اعضای تیم، سرپرستان شرکت، شایستگی ها و وظایف آن ها معرفی می شود. علاوه بر این احتیاجمندی های نیروی انسانی و قوانین شرکت نیز توضیح داده خواهند شد. این بخش برای نمایش ساختار سازمانی، روابط مدیریتی، تسهیل همکاری و معین مسئولیت ها و اختیارات درون سازمان مورد استفاده قرار می گیرد.
توضیح محصولات و خدمات
محصولات و خدمات ارائه شده شامل جزئیاتی در خصوص شیوه فراوری، زمان ماندگاری و هزینه ایجاد آن ها است. اطلاعات کوتاهی درباره ویژگی های منحصربه فرد محصولات و خدمات، روش های فراوری کیفیت بالا و جزئیات مهمی که مشتریان ممکن است در نظر بگیرند، در این بخش آورده می شود.
برنامه های عملیاتی
برنامه های عملیاتی شامل جزئیاتی از شیوه برقراری شرکت در کانادا است. این اطلاعات شامل موقعیت فیزیکی شرکت، تعداد کارمندان مورد احتیاج و دیگر موارد مرتبط با عملیات شرکت می شود. برنامه های عملیاتی نشان می دهد چگونه کسب وکار شما در عمل اجرا می شود و چه فعالیت ها، منابع و ساختار سازمانی برای دستیابی به اهداف معین شده در نظر گرفته شده است.
پیشبینی مالی و احتیاجها
در این بخش شما باید عایدی خود را پیش بینی کنید و میزان بودجه مورد احتیاج برای آغاز را نیز ارزیابی نمایید. از دیگر موارد مهم در این زمینه، توضیح صورت حساب های مالی با ارائه تحلیل و پیش بینی جریان مالی است که احتیاج به ذکر شدن دارند.
اطلاعات ضمیمه ای
آخرین قسمت بیزینس پلن کانادا شامل اطلاعات اضافی برای پشتیبانی از موضوعات ذکر شده در طرح است. این اطلاعات شامل سوابق مدیریتی، استراتژی بازاریابی، پیشنهادات یا موارد فعلی، مجوزها و مستندات قانونی، نمونه های متنوع محصولات و مدارک مالی است. البته به منظور تامین اطلاعات بیشتر و قابلیت ارائه مدارک، درج تصاویر مرتبط با کسب وکار هم خالی از لطف نیست.
جمع بندی
به طور کلی، نوشتن بیزنس جزو موارد اصلی در ارتباط با مهاجرت به وسیله سرمایه گذاری استارتاپ، کارآفرینی و … به شمار میرود. شما باید این طرح تجاری را با نهایت دقت و توجه نوشته و همه موارد مهم را از جمله آینده کاری، استراتژی بازاریابی و … را در آن ذکر کنید. شما می توانید جهت نگارش بیزنس پلن اصولی و کارآمد که بتواند دریافت ویزای کاری شما را تضمین کند، با کارشناسان موسسه مهاجرتی سرزمین من در ارتباط باشید.
منبع: ایرسا