مسابقه ایران با نمونه خارجی چقدر تفاوت دارد؟

به گزارش سرزمین من، کارگردان مسابقه ایران که سری جدید آن با تغییر مجری و اضافه شدن آیتم های جدید، مدتی است روی آنتن شبکه یک سیما می رود، درباره تفاوت این مسابقه با نمونه خارجی آن توضیحاتی را ارائه داد.

مسابقه ایران با نمونه خارجی چقدر تفاوت دارد؟

سعید رضایت در گفت وگویی با سرزمین من درباره ایده اولیه فراوری مسابقه ایران و ساخت آن بر اساس نمونه خارجی، اظهار کرد: ما نسخه خارجی مسابقه را دیده بودیم و با توجه به ساختار متفاوت آن که شرکت نماینده با راه رفتن روی یک صفحه نمایش به سوالات پاسخ می داد، تصمیم گرفتیم آن را با بازی های کاملا ایرانی طراحی کنیم؛ ضمن اینکه در نمونه خارجی طراحی سوالات از همه جا و همه چیز بود، اما ما تصمیم گرفتیم مسابقه ای را طراحی کنیم که طراحی تمام سوالات آن تنها مختص به کشور عزیزمان ایران باشد.

او طراحی مسابقه ای که تمام سوالات آن تنها مختص به ایران باشد را سخت خواند و اضافه نمود: در طراحی سوال ها با محدودیت های فراوانی روبه رو بودیم. با این حال نکته مثبت ماجرا به این برمی گشت که طبق قوانین مسابقه، شرکت نماینده باید به مثابه یک آزمون، تمامی سوالات و پاسخ های آن را در اپلیکیشن برنامه مطالعه کند و همین امر به مرور زمان باعث بالا رفتن میزان اطلاعات عمومی قشر قابل توجهی از مردم از کشور خواهد شد.

این کارگردان در پاسخ به این پرسش که چقدر در فرم و محتوای برنامه تحت تأثیر نمونه خارجی برنامه بوده اند؟ اظهار کرد: به جز بعضی آیتم ها و نحوه برگزاری مسابقه که شرکت نمایندگان روی یک صفحه نمایش قرار می گیرند چند بازی جدید توسط طراحان ایران به مسابقه اضافه شده است. به عنوان مثال بازی دوز نسبت به نمونه خارجی تغییرات بسیاری داشته و بازی های عکس و مکث و حرف به حرف ابداع طراحان ما بوده است. البته باز هم در بازی ها تغییراتی خواهیم داشت که فکر می کنم از یکی ـ دو ماه آینده آیتم های جدید به برنامه اضافه خواهند شد.

رضایت درباره تغییرات لحاظ شده و بازخوردهای مخاطبان از مسابقه در سری جدید نیز گفت: متأسفانه بنا به دلایلی که پیش تر هم ذکر شد (بازی در سریال خوب، بد، جلف) ادامه همکاری با آقای سام درخشانی در سری جدید ممکن نبود و بلافاصله آقای سعید شیخ زاده با عقبه ای از دوبله، بازیگری و اجرا به پروژه اضافه شدند. خوشبختانه وی با پخش همین چند قسمت از سری جدید با انگیزه و انرژی بالایش توانست خود را خیلی زود با فضای مسابقه وفق دهد و همین بخش عمده ای از نگرانی مان را کم کرد. بازخوردهای مخاطبان در صفحه رسمی برنامه نشان می دهد که توانسته ایم مقداری ریتم برنامه را با اضافه کردن بازی های جدید بالا ببریم، البته به نظرم مسابقه هنوز ایرادهایی جزئی دارد که به زودی برطرف خواهد شد.

کارگردان مسابقه ایران در انتها با اشاره به کسر مبلغ جایزه شرکت نمایندگان به ازای هر پاسخ نادرست در سری جدید این مسابقه نیز گفت: در تمام جهان یکی از جذابیت های اصلی مسابقه ها به میزان جایزه آن مسابقه بستگی دارد و یکی از دلایل اصلی حضور شرکت نماینده ها در برنامه نیز همین مسئله است. ما در سری جدید کوشش کردیم که برای هر کدام از شرکت نماینده ها امتیازهایی قائل شویم. به عنوان مثال تیمی که از اطلاعات عمومی خوبی برخوردار هستند و افرادشان را تا مرحله نهایی حفظ می نمایند برایشان امتیازهای ویژه ای در نظر می گیریم. در صورتی که گروهی در بخش نهایی چهار مرتبه به سوالات پاسخ غلط بدهند از دور مسابقه حذف می شوند و هیچ مبلغی نیز به آنها تعلق نمی گیرد. به نظرم این برای بیننده که از داخل خانه گروهی را می بیند که با اطلاعات و معلومات بالا در مسابقه شرکت نموده اند نیز جذاب تر خواهد بود. ضمن اینکه افراد کاملا توجیه می شوند که صرفا تنها با شرکت در مسابقه و بدون مطالعه سوال ها هیچگونه مبلغی دریافت نخواهند کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "مسابقه ایران با نمونه خارجی چقدر تفاوت دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مسابقه ایران با نمونه خارجی چقدر تفاوت دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید