غازیاغی پلو، غذای مقوی و خوشمزه با گوشت یا مرغ
به گزارش سرزمین من، غازیاغی یک گیاه گرم و خشک و سرشار از ویتامین C است که خواص ضد عفونی کننده دارد و برای از بین بردن باکتری ها و ویروس ها و قارچ ها گزینه بسیار خوبی است.
غازیاغی یکی از گیاهان دارویی و بسیار مفید برای بدن است که شما می توانید با آن پلو تهیه و به همراه مرغ یا گوشت یا گوشت قلقلی میل کنید. در روستای چرگر این سبزی به صورت تازه و خشک یا فریز شده داخل آش و بورانی ریخته می گردد و انواع کوکو ها را نیز با آن تهیه می نمایند. از دیگر خواص غازیاغی می توان به درمان لکه های سفید پوستی، التیام درد مفاصل و روماتیسم، ادرارآور و ضدعفونی نماینده کلیه و مثانه اشاره نمود. با مجله اینترنتی سرزمین من همراه باشید تا طرز تهیه غازیاغی پلو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای طرز تهیه غازیاغی پلو
- برنج 2 پیمانه
- غازیاغی 200 گرم
- کره 1 قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ نموده 150 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 حبه
- آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه غازیاغی پلو
مرحله اول
غازیاغی را پاک و ماننده تره سر و ته آن را بزنید و به ابعاد نیم سانت خرد کنید و دوباره بشویید و روی یک پارچه پهن کنید تا خشک گردد. سپس داخل یک تابه با حرارت ملایم بخارپز کنید و یادتان باشد با حرارت ملایم این کار را انجام دهید تا خودش آب بیندازد. در پایان کمی کره یا روغن اضافه و کمی سرخ کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم
در ادامه برای تهیه گوشت قلقلی، پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت و ادویه ها و آرد نخودچی خوب ورز دهید. از مواد بردارید و گرد کنید و داخل تابه خوب سرخ کنید تا طلایی و خوش رنگ گردد.
مرحله سوم
در ادامه برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و بعد از نرم شدن آبکش کنید. کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه قرار دهید. کمی برنج بریزید و غازیاغی تفت خورده را اضافه کنید و به صورت لایه ای مواد را ترکیب کنید و برنج را دم بگذارید. در پایان با گوشت قلقلی سرخ شده غذا را سرو کنید.
فوت و فن های طرز تهیه غازیاغی پلو
- غازیاغی را زیاد سرخ نکنید که خشک گردد و باید نرم بماند.
- اگر از غازیاغی خشک استفاده می کنید کمی با آب خیس کنید تا نرم گردد.
- می توانید از مرغ سرخ شده نیز در کنار این پلو بهره ببرید.