طرز تهیه هات داگ نیویورکی به روش خانگی

به گزارش سرزمین من، ساندویچ هات داگ نیویورکی یکی از روش های تهیه ساندویچ می باشد که با سس مخصوص این هات داگ را به شما یاد خواهیم داد تا بتوانید یک ساندویچ خوشمزه و بین المللی در خانه تهیه کنید.

طرز تهیه هات داگ نیویورکی به روش خانگی

در این روش پخت هات داک بجای سرخ شدن آب پز می گردد و به همین علت بسیار رژیمی است و باعث می گردد پخت هات داگ یکنواخت تر باشد.

شما می توانید این هات داگ را با سس مخصوص و قارچ تهیه کنید و یک ساندویچ خوشمزه برای شام یا نهار تهیه کنید. ساندویچ هات داگ را می توانید با نان مخصوص هات یا باگت تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه هات داگ نیویورکی

هات داگ 2 عدد

قارچ 7 عدد

ذرت 1/4 پیمانه

خامه 1 ق غذا خوری

پنیر خامه ای 1..5 ق غذا خوری

پنیر پیتزا به اندازه لازم

سس خردل ق چای خوری

جعفری 2 ق غذا خوری

پیاز کاراملی 2 ف غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا، پودر سیر به اندازه لازم

طرز تهیه ساندویچ هات داگ نیویورکی

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا داخل یک قابلمه آب بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید سپس هات داگ را بدون پوست کندن داخل آب قرار دهید و بگذارید تا برای 7 دقیقه پخته گردد.

مرحله دوم: تهیه سس

برای تهیه سس باید قارچ ها را بشورید و اسلایس کنید و به همراه کمی روغن زیتون تفت دهید تا سبک گردد، سپس ذرت بخارپز شده را اضافه کنید (می توانید از ذرت بخارپز شد یا کنسرو بهره ببرید و یا یا برای بخار پز کردن ذرت ها می توانید آن را داخل سبد ریخته و روی قابلمه قرار دهید و داخل قابلمه کمی آب بریزید و درب قابلمه را بسته و بگذارید تا پخته گردد).

مرحله سوم: تهیه سس

در ادامه باید پنیر خامه ای و به همراه خامه و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست گردد. در پایان و موقع سرو باید پنیر پیتزا را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید تا پنیر ذوب گردد.

مرحله چهارم: تهیه هات داگ نیویورکی

در ادامه زمانی که هات داگ پخته شده از غلاف خارج کنید و داخل یک تابه به همراه کمی کره و روغن تفت دهید تا خوب طلایی گردد. نان هات داگ را برش بزنید و هات داگ را وسط آن قرار دهید و از سس تهیه شده بریزید و بعد کمی جعفری و پیاز کاراملی شده بریزید و سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ساندویچ هات داگ نیویورکی به روش اصلی و سس مخصوص

برای تهیه پیاز کاراملی پیاز ها را خلالی کنید و به همراه کمی آب و روغن تفت دهید تا کاراملی گردد.

می توانید از پنیر ورفه ای بهره ببرید.

بهتر است از هات داگ با کیفیت بهره ببرید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه هات داگ نیویورکی به روش خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه هات داگ نیویورکی به روش خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید