طرز تهیه کیک سیب شکلاتی خوشمزه و مجلسی

به گزارش سرزمین من، این کیک شیک مناسب برای مجالس مهم و خاص از جمله خواستگاری است.

طرز تهیه کیک سیب شکلاتی خوشمزه و مجلسی

کیک سیب شکلاتی یکی از کیک های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که شما می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. کیک سیب شکلاتی طعم و مزه بی نظیری دارد و شما می توانید از هر نوع سیبی که دوست دارید برای تهیه این کیک فوق العاده با بافت و پف زیاد تهیه کنید.

شما می توانید برای تهیه کیک سیب شکلاتی از انواع قالب ها بهره ببرید و یک کیک عصرانه فوق العاده آماده کنید. کیک سیب شکلاتی را می توانید به صورت ساده یا به همراه سس کاراملی که به شما آموزش داده می گردد آماده کنید.

این شیرینی شیک مناسب برای مجالس مهم و خاص از جمله عروسی و خواستگاری است.

مواد لازم برای تهیه کیک سیب شکلاتی

تخم مرغ 4 عدد

شکر 1 پیمانه سر خالی

روغن مایع 2/3 پیمانه

آرد سفید 1 و 1/4 پیمانه

وانیل 1/4 ق چای خوری

پودر کاکائو 2 ق غذا خوری سر پر

بیکینگ پودر 1 ق سوپ خوری

دارچین 1 ق چای خوری

سیب پوست گرفته 3 عدد

شکلات چیپسی نسوز به دلخواه 3 ق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

شکر 1/2 پیمانه

خامه 50 گرم

کره 30 گرم

طرز تهیه کیک سیب شکلاتی با پف زیاد و سس کارامل

مرحله اول: آماده سازی مواد

ابتدا همه مواد را مقدار گیری کنید، شما می توانید از پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی برای مقدار گیری مواد بهره ببرید. داخل یک کاسه آرد و پودر کاکائو و دارچین و بیکینگ پودر را بریزید و سه بار الک کنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط گردد. فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم گردد و برای پخت بدون قابلمه ای را چرب نموده و روی حرارت قرار دهید.

مرحله دوم: هم زدن مواد

تخم مرغ ها را داخل یک کاسه ریخت و با وانیل و شکر با همزن برقی بزنید تا خوب کرمی رنگ و حجیم گردد و بعد در ادامه روغن مایع را اضافه کنید و مواد را کمی مخلوط کنید تا یکدست گردد. سپس مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

مرحله سوم: تهیه مایه کیک

در نهایت باید سیب های خرد شده را به همراه شکلات به مایه کیک اضافه کنیدو مواد را هم بزنید. یک قالب را چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید و برای 45 دقیقه در فر 170 درجه بگذارید تا پخته گردد و یا مواد را داخل قابلمه ریخته و روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید و بگذارید تا کیک پخته گردد.

مرحله چهارم: تهیه سس کارامل

وقتی کیک در حال پختن است باید شکر را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملابم هم بزنید تا شکر ذوب گردد. وقتی شکر کاراملی شد باید خامه را اضافه کنید و هم بزنید در این مرحله مایه خیلی سفت می گردد و باید با هم زدن مواد را یکدست کنید تا روان گردد و در پایان کره و سیب رنده شده را افزوده و سریع مخلوط را از روی حرارت بردارید و روی کیک بریزید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کیک سیب شکلاتی با سیب نگینی شده و سس کارامل

برای ذوب کردن شکر در سس کاراملی اصلا نباید مواد را با قاشق هم بزنید و فقط تابه را تکان دهید.

از قالب سایز 25 سانت بهره ببرید.

سیب را می توانید به صورت رنده شده یا نگینی شده بهره ببرید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرادید

به "طرز تهیه کیک سیب شکلاتی خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک سیب شکلاتی خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید