طرز تهیه خورش ترکی داوود پاشا

به گزارش سرزمین من، خورش داوود پاشا یکی از معروف ترین خورش های کشور ترکیه است که در کشور عزیزمان ایران هم هواداران بسیاری پیدا نموده است. شاید دلیل اینکه این خورش در کشورمان با استقبال روبرو شده است این باشد که طعم این خورش شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد.

طرز تهیه خورش ترکی داوود پاشا

به گزارش سرزمین من به نقل از پارسی دی

مواد لازم خورش داوود پاشا

گوشت چرخ نموده 600 گرم

پیاز متوسط 2 عدد

رب انار 2 قاشق غذاخوری

پودر نعناع خشک 1 قاشق سوپخوری

روغن مایع به اندازه کافی

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه خورش داوود پاشا

ابتدا باید گوشت های قلقلی را درست کنید ، برای این منظور یکی از پیازها را با رنده ریز رنده کنید و داخل یک کاسه جادار بریزید. در ادامه گوشت چرخ نموده را هم به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.

مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز دهید تا منسجم و یکدست گردد. پس از اینکه مخلوط پیاز و گوشت منسجم شد آنرا به کوفته های قلقلی کوچک به اندازه گردو تبدیل کنید. پس از اینکه تمام گوشت را به کوفته قلقلی تبدیل کردید آنرا به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

در ادامه پیاز به جامانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم و شفاف گردد.

پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در مرحله بعدی نعناع خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نعناع خشک نرم گردد سپس کوفته های قلقلی را اضافه کنید.

کوفته های قلقلی را به خوبی و با دقت سرخ کنید به طوریکه تمام قسمت های کوفته ها سرخ گردد. پس از اینکه کوفته های قلقلی را سرخ کردید رب انار را در یک یا دو لیوان آب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا رقیق گردد سپس به قابلمه اضافه کنید.

مواد را به خوبی تفت دهید تا رب انار به خورد کوفته های قلقلی برود ، سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید آب اضافی خورش با حرارت ملایم تبخیر گردد و خورش روغن بیندازد. در این مرحله طعم خورش را بچشید و در صورت احتیاج مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید. توجه داشته باشید که خورش داوود پاشا به صورت ملس سرو می گردد. در صورتی که رب انار شما ترش است می توانید با اضافه کردن مقداری شکر طعم خورش را به تعادل برسانید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه خورش ترکی داوود پاشا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش ترکی داوود پاشا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید