جلوی پیری پوست را می گردد گرفت؟
به گزارش سرزمین من، سلول های پوست ما به دو طریقه پیر می شوند. یک علت آن، درست مانند دیگر سلول های بدن و به علت بالا رفتن سن و تغییرات ناشی از سن است که موجب می گردد کارکرد و نوع فعالیت سلول های مختلف دستخوش تغییر شوند. همه این تغییرات دست به دست هم می دهند تا فرآیند اکسیداسیون در سلو های پوست اتفاق بیفتد و فرایند پیری تسریع گردد. عامل

جلوی پیری پوست را می گردد گرفت؟
نویسنده:دکتر محمدجواد ناظمی *
سلول های پوست ما به دو طریقه پیر می شوند. یک علت آن، درست مانند دیگر سلول های بدن و به علت بالا رفتن سن و تغییرات ناشی از سن است که موجب می گردد کارکرد و نوع فعالیت سلول های مختلف دستخوش تغییر شوند. همه این تغییرات دست به دست هم می دهند تا فرآیند اکسیداسیون در سلو های پوست اتفاق بیفتد و فرایند پیری تسریع گردد. عامل دومی که به پیری سلول های پوست منجر می گردد، اشعه آفتاب است. اتفاقا همین نور آفتاب نیز با عملکرد مشابه، موجب اکسیداسیون سلول های پوست و تسریع فرایند پیری می گردد.
آنچه مهم است اینکه برای جلوگیری از فرایند پیری که حاصل جمع پیری ناشی از سن و پیری ناشی از نور آفتاب است، باید از آنتی اکسیدان ها استفاده کنیم چون آنتی اکسیدان ها می توانند از اکسیداسیون سلول های پوست جلوگیری نمایند و فرایند پیری را به تعویق بیندازند. علاوه بر این آنتی اکسیدان ها موجب شادابی و نشاط پوست شده و عمل کلاژن سازی را در پوست تحریک می نمایند و امکان این می رود که در حضور آنتی اکسیدان ها، کلاژن سازی ادامه دارتر شده و بهتر انجام گیرد. به همین منظور ما در داروهای مختلفی که داریم و آنها را با نام ضدچروک و یا محافظت نماینده پوست می شناسید، از انواع آنتی اکسیدان ها استفاده می کنیم. حتما تا به حال شنیده اید که می گویند قرص ویتامین E قرص جوان سازی است یا کرم ضدچروک با غلظت 20 درصد از ویتامین C تهیه شده است.
از دیگر آنتی اکسیدان ها که نام آن را در داروهای ضدچروک شنیده اید به ویتامین 3B و یک نوع کوآنزیم به نام Q10 اشاره می کنم. از نظر موادی که منشأ گیاهی داشته و در گروه آنتی اکسیدان ها هستند نیز به سه مورد مهم اشاره می کنم که شما می توانید با مصرف آنها به سلامت خود یاری نموده و فرایند پیری را به عقب بیندازید. اولین آن چای سبز است. خود را عادت بدهید روزی یک تا دو لیوان کوچک چای سبز (البته بدون قند و مخلفات همراه دیگر) بنوشید تا به مرور متوجه خاصیت جوان سازی و شادابی آن شوید. دوم یک اسیدچرب است به نام فرولیک اسید و سوم عصاره دانه انگور است. اغلب ما هسته های انگور درست را درمی آوریم و فقط گوشت شیرین آن را می خوریم. شاید با خواندن این یادداشت متوجه ارزش آنتی اکسیدانی فوق العاده دانه انگور شده و از این به بعد آن را به دور نیندازید و بخورید.
در یک کلام، همه این آنتی اکسیدان هایی که ذکر کردم را در میوه جات و سبزیجات تازه می توانید بیابید. با مصرف مقادیر قابل توجه از این دو گروه موادغذایی هم می توانید پوست جوانی داشته باشید و هم به خاطر آنتی اکسیدان هایشان شاداب و سلامت و با اندامی متناسب از زندگی لذت ببرید.
پی نوشت ها :
* متخصص پوست و مو
منبع:http://www.salamat.comمنبع: راسخون