ویتامین ها و آنچه انجام می دهند ، 1

به گزارش سرزمین من، ویتامین ها رشد مناسب، برخورداری از بدنی قوی و ذهنی با ثبات را تضمین می سازند. به وسیله این مقاله به درک اهمیت آنها، و آنچه انجام می دهند، پی ببرید. نگاهی به نمودار فراهم شده از اطلاعاتی در مورد مصرف روزانه توصیه شده

ویتامین ها و آنچه انجام می دهند ، 1

مترجم: رزیتا ملکی زاده

منبع:راسخون

ویتامین ها رشد مناسب، برخورداری از بدنی قوی و ذهنی با ثبات را تضمین می سازند. به وسیله این مقاله به درک اهمیت آنها، و آنچه انجام می دهند، پی ببرید. نگاهی به نمودار فراهم شده از اطلاعاتی در مورد مصرف روزانه توصیه شده ویتامینها و جلوگیری از عوارض جانبی ناشی از مصرف بیش از حد آنها بیاندازید.

درست از زمان آغاز مدرسه، به ما در مورد اهمیت ویتامینها و مواد معدنی در رژیم غذایی مان آموزش هایی داده می گردد. و هنگامی که بزرگ و بالغ می شویم، زمان عمل به این آموزه ها فرا می رسد. این وظیفه ما است که ببینیم آیا رژیم غذایی روزانه مان حاوی ویتامینها و مواد معدنی کافی است یا خیر. این روزها، بسبب داشتن شیوه زندگی پرتکاپو، مردم به سوی خوردن مواد غذایی فرآوری شده و یا حتی مواد غذایی ناسالم گرایش پیدا نموده اند. این خوراکی ها، مواد مغذی مورد احتیاج به جهت عملکرد مناسب بدن را تأمین نمی سازند. این روزها، افراد زیادی مصرف انواع مختلف مکمل ها که به شیوه ای مجذوب نماینده و فریبنده تبلیغ می شوند، را ترجیح می دهند. حقیقت این است که، مواد غذایی طبیعی منبعی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی می باشند.

این مواد معدنی و ویتامین ها بایستی به طور منظم در رژیم غذایی گنجانده شوند، به این علت که رشد فیزیکی را بالا برده و به دور نگاه داشتن امراض و بیماری ها یاری می نمایند. مصرف بیش از حد مواد غذایی غنی شده (مصرف بیش از حد ویتامین ها و مواد معدنی) منجر به مسمومیت شده و می تواند به عوارض جانبی که خطر جانی به همراه دارند بیانجامد. به جهت مقابله با مسائل کمبود ویتامین و مصرف بیش از حد آنها، کاملاً ضروری است که در مورد ویتامین ها و عملکردشان اطلاع کسب کنیم. با نگاه به نموداری که در ادامه آورده شده، اطلاعاتی از ویتامین های مهم و عملکردشان در بدن بدست خواهید آورد.

فهرستی از ویتامینها و عملکرد آنها

ویتامین های A، ویتامین های گروه B، ویتامین C، D، E و K از انواع ویتامین های مهم به حساب می آیند. ویتامین C و ویتامین B ویتامین های محلول در آب بوده، به این معنا که ضروری است این ویتامین ها را در رژیم غذایی خود به طور منظم وارد نمایید، به این علت که بدن شما نمی تواند این ویتامین ها را ذخیره کند و از آنجا که محلول در آب می باشند، همراه با مواد زائد و در فواصل منظم از بدن دفع می شوند. ویتامین های A، D، E و K ویتامین های محلول در چربی بوده که در چربی بدن برای استفاده در آینده ذخیره می شوند. جدول پیش رو، همراه با فهرستی از ویتامین ها، منابع و اندازه مصرف توصیه شده روزانه آنها را ارائه ساخته است.

ویتامین A

عملکرد

اثرات ناشی از کمبود

  • آنتی اکسیدان، ضد سرطان
  • بهبود بینایی، تقویت استخوان ها، مقاومت در برابر میکرو ارگانیسم و عفونت های انگلی
  • یاری به جلوگیری از بیماری های قلبی و سکته مغزی با کاهش کلسترول
  • مقابله با اختلالات پوستی مانند آکنه و پسوریازیس، عمل کردن به اسم عامل ضد پیری پوست
  • فرو نشاندن گلوکوم (آب سیاه چشم) و سرخک
  • خشکی مو، خشکی پوست، شنمایندگی ناخن ها
  • کم شدن مقاومت نسبت به عفونت
  • بینایی یا دید ضعیف در شب، کاهش توانایی بینایی در منطقه ها کم نور
  • عارضه درمان نشده می تواند منجر به کوری گردد.

منابع غذایی

اندازه مصرف توصیه شده روزانه

کبد، هویج، کلم بروکلی، سیب زمینی شیرین، کره، کلم کیل (Kale)، اسفناج، کدو حلوایی، برگ کلم کلارد (Collard greens)، پنیر چدار، طالبی، تخم مرغ، زردآلو، پاپایا، انبه، نخود، شیر

  • مردان و پسران بالای 10 سال: 1000 میکروگرم
  • زنان و دختران بالای 10 سال: 800 میکروگرم

ویتامین B1 یا تیامین

عملکرد

اثرات ناشی از کمبود

  • یاری به فراوری انرژی از کربوهیدرات ها
  • افزایش عملکرد آرام قلب، عضله و سیستم عصبی
  • افزایش تشکیل خون و بهبود گردش خون.
  • ضروری برای بچه ها در حال رشد و برای رشد مناسب.
  • ضعف بیش از حد
  • آسیب عصبی
  • بیماری بری بری منجر به گرفتگی شدید عضلات پا، ضعف عضلات و التهاب قلب
  • در موارد شدید، نارسایی قلبی و مرگ

منابع غذایی

مصرف روزانه توصیه شده

انواع توت ها، سبزیجات سبز، گوشت بدون چربی، حبوبات، آجیل، جوانه گندم، غلات سبوس دار

  • مردان: 5ر1 میلی گرم
  • زنان: 1ر1 میلی گرم

ویتامین B2 یا ریبوفلاوین

عملکرد

اثرات ناشی از کمبود

  • یاری به فراوری انرژی از کربوهیدرات ها
  • شرکت در سنتز پروتئین، کربوهیدرات و چربی، عمل کردن به اسم یک آنزیم
  • یاری به حفظ سلامت غشاهای مخاطی در دستگاه گوارش
  • باعث جذب ویتامین B6 و آهن
  • کاهش احتمال تشکیل آب مروارید
  • ریزش مو
  • حساسیت به نور
  • ضایعات زخم های پوستی نزدیک بینی و دهان.
  • سرگیجه

منابع غذایی

اندازه مصرف توصیه شده روزانه

سبزیجات سبز تیره، تخم مرغ، ماهی، غلات، گوشت بدون چربی، حبوبات، شیر

  • مردان: 7ر1 میلی گرم
  • زنان: 3ر1 میلی گرم

ویتامین B3 یا نیاسین

عملکرد

اثرات ناشی از کمبود

  • یاری به حفظ متابولیسم طبیعی بدن
  • افزایش فراوری انرژی از مواد مغذی
  • کاهش سطح کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب
  • ابتلاء به بیماری پلاگر منجر به تحریک پوست بر اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشید
  • سردرگمی ذهنی
  • اسهال و تورم زبان

منابع غذایی

مصرف روزانه توصیه شده

ماهی، گوشت بدون چربی، بادام زمینی، مرغ، غلات سبوس دار

  • مردان: 19 میلی گرم
  • زنان: 15 میلی گرم

ویتامین B5 یا اسید پانتوتنیک

عملکرد

اثرات ناشی از کمبود

  • افزایش فراوری انرژی و بالا بردن متابولیسم پروتئین، چربی و کربوهیدرات
  • افزایش عملکرد غده آدرنال و تحریک انتشار هورمون
  • تحریک تشکیل سلول های قرمز خون و فراوری صفرا
  • ضعف بیش از حد
  • داشتن حالت تهوع
  • داشتن حالت سوزن سوزن یا مورمور در دستان
  • داشتن مشکل در خوابیدن
  • سردرد

منابع غذایی

اندازه مصرف توصیه شده روزانه

گوشت گاو، تخم مرغ، حبوبات، قارچ، سبزیجات، غلات کامل

  • مردان: 4 میلی گرم - 7 میلی گرم
  • زنان: 4 میلی گرم - 7 میلی گرم

ویتامین B6 یا پیریدوکسین

عملکرد

اثرات ناشی از کمبود

  • تنظیم سوخت و ساز پروتئین
  • یاری به تشکیل هموگلوبین و سلول های قرمز خون
  • تحریک عملکرد سیستم عصبی و ایمنی بدن
  • تشکیل سنگ کلیه
  • بیماریها و اختلالات پوستی
  • سرگیجه
  • تشنج

منابع غذایی

مصرف روزانه توصیه شده

آوکادو، موز، ماهی، لوبیا سبز، ماکیان، اسفناج، غلات سبوس دار

  • مردان: 2 میلی گرم
  • زنان 6ر1 میلی گرم

ویتامین B7 یا بیوتین

منبع: راسخون

به "ویتامین ها و آنچه انجام می دهند ، 1" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ویتامین ها و آنچه انجام می دهند ، 1"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید