سوپ عدس ترکیه ای، پیش غذای نو و خوشمزه!

به گزارش سرزمین من، سوپ عدس ترکیه ای یکی از انواع سوپ های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت، به روش های مختلف و با مواد متنوعی درست می گردد، این سوپ خوش طعم و پرطرفداررا می توانید به عنوان یک پیش غذای ساده و شیک برای پذیرایی و مهمانی ها بهره ببرید.

سوپ عدس ترکیه ای، پیش غذای نو و خوشمزه!

مواد لازم

کره یا روغن زیتون یا روعن مایع2 قاشق غذا خوری

پیاز1 عدد میانه

آرد1 قاشق غذا خوری سر پر

رب گوجه فرنگی1 قاشق مربا خوری

روغن1 قاشق غدا خوری

هویج1 عدد

سیب زمینی1 عدد

عدس قرمز شسته شده و خیس خورده1 و 2/1 پیمانه

آب به مقدار هر 1 پیمانه عدس 1 لیتر آب

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

زیره به مقدار لازم

عصاره ماجی به مقدار لازم

کره به مقدار لازم

پولبیبر به مقدار لازم

نان تست به مقدار کافی

طرز تهیه سوپ عدس ترکیه ای

مرحله 1: خیس کردن عدس ها

مقداری عدس را در یک قابلمه بریزید، روی آن آب بگیرید، اجازه دهید تا عدس ها خوب خیس بخورند و نفخ آن ها گرفته گردد، علاوه بر آن خیس کردن حبوبات در آب باعث می گردد تا در هنگام پخت زودتر بپزند، بافت آن ها نرم گردد و برای استفاده در غذا آماده شوند.

مرحله 2: خرد کردن هویج و سیب زمینی

بعد سیب زمینی ها را پوست بگیرید، بشورید، به شکل مکعبی در مقدار های کوچک خرد کنید سپس هویج ها را پوست بگیرید به شکل مکعبی در مقدار سیب زمینی های خرد شده برش بزنید و خرد کنید، سیب زمینی و هویج های خرد شده را کنار بگذارید.

مرحله 3: خرد کردن پیاز و تفت دادن آن ها

پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید، سپس در یک قابلمه مقداری کره بریزید، بعد قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب گردد بعد پیازها را داخل قابلمه بریزید، با کره تفت دهید تا سبک، شیشه ای و نرم شوند.

مرحله 4: تفت دادن آرد و رب گوجه فرنگی

بعد مقداری آرد در قابلمه بریزید، تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته گردد اما رنگ آن تغییر نکند، سپس مقداری رب گوجه فرنگی در قابلمه بریزید کمی هم روغن به آن اضافه کنید، بعد رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد و رنگ باز کند.

مرحله 5: اضافه کردن سیب زمینی و هویج خرد شده

اضافه کردن روغن به همراه رب به این علت است که روغن یاری می نماید تا رب گوجه در قابلمه رنگ باز کند، سپس سیب زمینی و هویج های خرد شده را در قابلمه بریزید با بقیه مواد تفت دهید، تا کمی طلایی رنگ شوند و بافت آن ها سفت و منسجم تر گردد.

مرحله 6: اضافه کردن و تفت دادن عدس ها

سپس عدس های خیس خورده را در قابلمه بریزید، با بقیه مواد تفت دهید تا بوی خامی آن ها گرفته گردد سپس مقداری آب در قابلمه بریزید طوری که آب کاملاً سطح مواد را بپوشاند، بعد اجازه دهید تا آب داخل قابلمه روی حرارت میانه آغاز به جوشیدن کند.

مرحله 7: پخت مواد داخل قابلمه

بعد در قابلمه را ببندید، بگذارید تا همه مواد با هم خوب بپزند، طوری که عطر و طعم آن ها با هم ترکیب گردد بعد از تقریباً نیم ساعت تا 45 دقیقه سیب زمینی ها، هویج ها و عدس ها کاملاً پخته و نرم می شوند، با یک چنگال تست کنید تا مقدار پخت آن ها را امتحان کنید.

مرحله 8: پوره کردن مواد داخل قابلمه

بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید از طریق گوشتکوب برقی همه مواد را با هم کاملاً له و پوره کنید تا بافت مخلوط تشکیل شده حریری و یک دست بگردد، به جای گوشتکوب برقی برای له کردن مواد می توانید از گوشتکوب دستی بهره ببرید.

مرحله 9: اضافه کردن ادویه ها

بعد از این که مخلوط مواد کاملاً با هم یک دست شدند، دوباره قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید، ادویه ها را که شامل نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه و زیره است را روی مخلوط بریزید، هم بزنید تا عطر ادویه ها در مواد پخش گردد و به خورد آن ها برود.

مرحله 10: اضافه کردن ادویه ها به مواد سوپ

سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان برای این که سوپ با طعم بهتری داشته باشد می توانید از عصاره ماجی هم بهره ببرید، در قابلمه سوپ بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید، به دلخواه خودتان می توانید مقدار ادویه ها را کمتر یا بیشتر بریزید یا از هر نوع ادویه ای بهره ببرید.

مرحله 11: اضافه کردن آب لیمو ترش تازه

سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید از وسط برش بزنید آب آن را بگیرید، در قابلمه روی سوپ بریزید، هم بزنید تا عطر و طعم لیمو ترش به خورد مواد برود، در صورتی که لیمو ترش تازه در دسترس نبود می توانید از آب لیمو آماده بهره ببرید.

مرحله 12: پختن سوپ و تفت دادن پولبیبر

بعد در قابلمه را ببندید، اجازه دهید تا همه مواد به مدت چند دقیقه دیگر با هم بپزند و سوپ عدس کاملاً جا بیفتد، در این فاصله مقداری کره را در یک تابه بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب گردد بعد کمی پول بیبر در آن بریزید و تفت دهید.

مرحله 13: تزئین و سرو سوپ عدس ترکیه ای

پولبیبر را در کره تفت دهید تا کاملاً رنگ باز نمایند سپس تابه را از روی حرارت بردارید بعد از آن سوپ را که خوب جا افتاده است از روی حرارت بردارید، سپس داخل ظرف مناسب بریزید بعد پولبیبر تفت داده شده را روی سوپ بریزید و آن را تزیین کنید. در آخر سوپ عدس ترکیه ای را به عنوان یک پیش غذای خوش طعم و پرطرفدار همراه با نان تست شده، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی ها سرو کنید.

منبع: گردشبان

به "سوپ عدس ترکیه ای، پیش غذای نو و خوشمزه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ عدس ترکیه ای، پیش غذای نو و خوشمزه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید