ارتباط مصرف بیشتر ویتامین K با ریسک کمتر شکستگی استخوان

به گزارش سرزمین من، تحقیقات نشان داده است که ویتامین K 1 می تواند به کاهش خطر شکستگی، به ویژه شکستگی لگن، در افراد مسن یاری کند.

ارتباط مصرف بیشتر ویتامین K با ریسک کمتر شکستگی استخوان

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، این مطالعه به آنالیز رابطه بین بستری شدن ناشی از شکستگی در بیمارستان و دریافت ویتامین K 1 در تقریباً 1400 زن مسن استرالیایی طی یک دوره 14.5 ساله در زنان سالخورده پرداخت.

مطالعه مؤسسه تحقیقاتی نوآوری تغذیه و سلامت دانشگاه ادیت کوان استرالیا نشان داد زنانی که بیش از 100 میکروگرم ویتامین K 1 مصرف کردند (معادل حدود 125 گرم سبزیجات با برگ تیره یا یک تا دو وعده سبزیجات) در مقایسه با شرکت کنندگانی که کمتر از 60 میکروگرم در روز از این ویتامین مصرف می کردند، 31 درصد کمتر در معرض خطر شکستگی قرار داشتند. دستورالعمل فعلی مصرف کافی ویتامین K در استرالیا برای زنان 60 میکروگرم در روز است.

نتایج بعلاوه نشان داد کسانی که بیشترین ویتامین K 1 را مصرف کردند، خطر بستری شدن شأن در نتیجه با شکستگی استخوان در بیمارستان تقریباً به نصف کاهش یافت (49 درصد).

دکتر مارک سیم، سرپرست این مطالعه، گفت: نتایج شواهد دیگری از مزایای ویتامین K 1 را در خصوص افزایش سلامت قلب و عروق نشان می دهد.

سیم در ادامه اضافه نمود: خوردن بیش از 100 میکروگرم ویتامین K 1 در روز ایده آل است و خوشبختانه انجام آن چندان سخت نیست.

وی گفت: مصرف روزانه این اندازه ویتامین K 1 را می توان به راحتی با مصرف بین 75 تا 150 گرم، معادل یک تا دو وعده، سبزیجاتی مانند اسفناج، کلم پیچ، کلم بروکلی و کلم به دست آورد.

غذا های غنی از ویتامین K 1

سبزیجات: کلم پیچ، اسفناج، کلم بروکلی، لوبیا سبز

میوه ها: آلو، کیوی، آووکادو

منبع: فرارو

به "ارتباط مصرف بیشتر ویتامین K با ریسک کمتر شکستگی استخوان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ارتباط مصرف بیشتر ویتامین K با ریسک کمتر شکستگی استخوان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید