طرز تهیه نان گوشتی عراقی

به گزارش سرزمین من، نان گوشتی یک غذایی کامل برای کشور عراق است که مراحل تهیه آن نیز چندان سخت نیست.

طرز تهیه نان گوشتی عراقی

به گزارش ، نان گوشتی غذایی کامل است که مراحل تهیه آن نیز چندان سخت نیست. امروز برای شما روش تهیه این نان لذیذ به سبکی که در کشور عراق تهیه می گردد، قرار داده ایم.

مایه خمیر: یک قاشق چایخوری

شکر: یک قاشق چایخوری

آب ولرم: یک و یک چهارم پیمانه

آرد: سه پیمانه + دو قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

شیر خشک: دو قاشق غذاخوری

ماست پرچرب: دو قاشق غذاخوری

روغن: دو قاشق غذاخوری

پیاز: دو عدد متوسط

گوجه فرنگی: سه عدد متوسط

فلفل دلمه ای: یک عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری

رب انار: دو قاشق غذاخوری

ادویه کاری: یک قاشق چایخوری

گوشت چرخ نموده: 500 گرم

مایه خمیر را به همراه شکر و یک چهارم پیمانه آب ولرم، در ظرفی ریخته و پس از مخلوط کردن، در کناری قرار می دهیم تا عمل آید.

در ظرفی دیگر، سه پیمانه آرد را به همراه نمک، شیر خشک، ماست پرچرب و روغن، ریخته، مواد را خوب مخلوط می کنیم. پس از مخلوط شدن مواد، آن ها را با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند.

مایه خمیر عمل آمده را به خمیر اضافه نموده و ورز دادن را ادامه می دهیم.

یک پیمانه آب باقی مانده را در هنگام ورز دادن خمیر، کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیر، کاملا یکدست گردد.

روی ظرف حاوی خمیر را می پوشانیم و ده دقیقه به آن اجازه می دهیم تا استراحت کند.

پیاز، فلفل دلمه و گوجه فرنگی را داخل مخلوط کن ریخته و میکس می کنیم.

رب گوجه، رب انار و ادویه و نمک را به مواد قبلی می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

سس آماده شده را به گوشت چرخ نموده افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

از خمیر، گلوله هایی متوسط آماده نموده و بار دیگر اجازه می دهیم گلوله های خمیری، ده دقیقه استراحت نمایند.

یکی از گلوله ها را برداشته و با یاری وردنه روی سطح آردپاشی شده، پهن می کنیم.

مقداری از مایه گوشتی را روی خمیر پهن شده قرار داده و با یاری قاشق، سطح خمیر را کامل به مایه گوشتی آغشته می کنیم.

بقیه خمیر و مایه گوشتی را نیز به همین ترتیب آماده می کنیم.

خمیر های گوشتی آماده شده را در سینی فر قرار داده و در فر با دمای 250 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. هرگاه مواد گوشتی و نان، برشته شد، نان گوشتی ما آماده است.

منبع:تابناک باتو

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه نان گوشتی عراقی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان گوشتی عراقی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید